ΕΤΑΙΡΙΑ

Σε μια ιδιόκτητη έκταση το πλέον άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, σας περιμένει για να καλύψει με συνέπεια και επαγγελματισμό όλες τις ανάγκες, παρέχοντάς σας κορυφαία εξυπηρέτηση. Στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 500 τ.μ., που βρίσκονται στο 4ο Χλμ. Ε.Ο. Τρικάλων – Καλαμπάκας, λειτουργεί τμήμα ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης του πελάτη.

Φανοποιείο

Φροντίζουμε για την συνεχή εκπαίδευση του έμπειρου προσωπικού της επιχείρησης ώστε η αποκατάσταη ζημιών να γίνεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Διαθέτουμε επίσης εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σύγχρονων προδιαγραφών από εταιρίες παγκόσμιας εμβέλειας όπως η Globaljig.

Εξοπλισμός

globaljig

Διαθέτουμε καλίμπρες Globaljig οι οποίες καλύπτουν όλους τους τύπους των επιβατικών αυτοκινήτων.

Σε περιπτώσεις όπου το χτύπημα έχει δημιουργήσει βαθούλωμα στις πόρτες υπάρχει ειδικό μηχάνημα με το οποίο η επισκευή γίνεται μόνο από την εξωτερική πλευρά του αυτοκινήτου χωρίς να επεμβούμε από την εσωτερική πλευρά της πόρτας.

Βαφείο

Χρησιμοποιούμε τα χρώματα της εταιρίας PPG, η οποία κατέχει ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τα οικολογικά χρώματα της PPG καλύπτουν από τις πιο απλές βαφές έως και τις πιο σύνθετες που απαιτούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες στα αυτοκίνητά τους.

Παρμπρίζ

Η επιχείρησή μας είναι μέλος του Σωματείου Τεχνικών Κρυστάλλων Οχημάτων Βορείου Ελλάδος έχοντας πιστοποίηση για τις εργασίες αντικατάστασης παρμπρίζ οποιουδήποτε αυτοκινήτου.